• webshop woon decoratie

  Maatwerk

  Interleer Exclusief: uw maatwerk is ons maatwerk.

  Interleer Exclusief (Interclusive) begrijpt de almaar veranderende markt van designs en heeft daarom maatwerk voorop gesteld. Wij streven ernaar nooit nee te verkopen.

  Elk verzoek om maatwerk wordt goed overwogen en beoordeeld op haalbaarheid zonder concessies te doen voor wat betreft de kwaliteit.

  Wij leveren speciale maten, kleuren, stiksels, randen en verdere afwerkingen voor  alle koeienhuid karpetten. Stel uw eigen karpet samen door contact op te nemen met info@interclusive.nl

  De klanten van Interleer Exclusief (Interclusive) zijn vaak interieurarchitecten die graag met de zekerheid werken iets bijzonders te krijgen voor hun projecten.

  Schapenvacht karpetten: kies uit kleur (natuurlijk of geverfd) en maat. Onze schapenvacht patchworkkleden zijn vervaardigd uit vierkante (35×35 cm) stukken IJslands vacht. Door de stukken aan elkaar te stikken ontstaat een mooi weelderig kleed. De langharige haren van IJslandse schapen zijn bovendien heerlijk zacht en dus zeer geschikt als vloerkleed. Stuur een mail naar info@interclusive met uw wens.

  Interleer interclusive koeienhuid balie