Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: € 41,95.Huidige prijs is: € 33,99.

Op zoek naar het ultieme product om je huis te verfrissen en zuiveren? Houd je wel van kwaliteit en luxe? Wil je graag een huiselijk thuisgevoel creëeren? Kies dan voor de Geurlamp Rose Glimmend – Ashleigh & Burwood die ook wel geurlamp rose quartz wordt genoemd.

Deze geurlamp straalt luxe en stijl uit en is handgemaakt. Deze geurlamp is belegd met zachte roze en opmerkelijke rode mozaïekstukjes. Het reflecterende licht van het mozaïek accentueert de vrouwelijke aantrekkingskracht van deze lamp. De geurlamp rose glimmend – Ashleigh & Burwood is mooi afgewerkt met een decoratieve donker zilveren kroon.

Deze prachtige geurlamp maakt gebruik van een eeuwenoud katalytische verbranding techniek die in de lucht geur-veroorzakende moleculen filtert. Als toevoeging wordt de geur die in de olie zit langzaam verspreidt door de ruimte zodat er een aangenaam aroma ontstaat.

Op voorraad

Rose quartz geurlamp

Fragrance Lamps (geurlampen) zijn een erg krachtige manier om de ruimtes in je huis te reinigen, te zuiveren en te parfumeren. De geurlamp hoeft niet gedurende langere tijd te worden gebruikt. Voor een optimale balans tussen geur in de ruimte en gebruik, raden wij aan om je fragrance lamp ongeveer 20-25 minuten per keer te laten branden  (een kamer van gemiddelde grootte is ongeveer 20 m2, dus dit komt overeen met ongeveer 1 minuut per m3).  Je zult merken dat de geur in feite enkele uren daarna nog in de lucht blijft hangen.

Extra informatie

Geurlampen types

Kleuren

Merk

Plaats

, , , , ,