• webshop woon decoratie

  Inspiratie

  • De landelijke woonstijl van nu
   De landelijke woonstijl van nu Dé trend van nu, natuurlijke materialen… Bamboe, klei en hout. Een feestje voor de fans die houden van een landelijke woonstijl. En voor degene die…
  • Cadeauinspiratie voor vaderdag – Originele ideeën voor Vaderdag 2021
   Vaderdag 2021: Je wilt je (schoon)vader eens flink verwennen. Je kan altijd op hem rekenen en tijdens corona verdient iedereen het om eens een geschenk te krijgen. Op deze inspiratiepagina helpt Interclusive jou om het perfecte cadeau uit te zoeken!
  • Cadeauinspiratie voor moederdag – Originele ideeën voor Moederdag 2021
   Moederdag 2021: je hebt een moeder en een schoonmoeder die alles al hebben, maar je wilt toch je waardering laten blijken. Herkenbaar? Op deze inspiratiepagina kan je ideeën vinden voor een (schoon)moeder die al alles lijkt te hebben!
  • Oei, wat is mijn geur? Geurengids vind je hier!
   Geuren in huis geven sfeer. Je loopt een huis binnen en er komt een hele aangename geur je tegemoet: het geeft gelijk een warm, welkom en behaaglijk gevoel. Meestal wordt dit veroorzaakt door een geurolie in een diffuser. Het zoeken van de juiste geur kan je doen aan de hand van de geurengids van Interclusive! Creër de juiste sfeer dat bij jou past!
  • Paasbrunch inspiratie
   Paasbrunch of paasontbijt…. doe hier je inspiratie op om er een vrolijk feest van te maken! Pasen, vrije dagen en een feest met tradities en gebruiken. Hierbij kan een paasontbijt…
  • Oei, wat is mijn kleur? Kleurinspiratie voor jouw interieur doe je hier!
   KLeuren geven sfeer, maar kleuren zeggen ook iets over jou. Kleur doet ook iets met je! Soms hebben wij wat kleurinspiratie nodig om de juiste sfeer in huis te halen. Voor sommige gaat het om warme diepe kleuren en voor andere om frisse geel, hemelsblauw, appeltjesgroen of diepzwart. Op deze pagina kan je kleurinspiratie op doen dus kijk gerust verder!
  • Inspiratie nodig voor Valentijnsdag? Hier vind je het juiste Valentijnscadeau!
   Heb je een Valentijnsdilemma? Voor hem en voor haar heeft Interclusive vele leuke manieren om tegen je geliefden te zeggen dat je aan ze denkt! Kijk hier voor inspiratie en Valentlijncadeautips.
  • Inspiratie! Hoe haal ik energie in huis voor 2021?
   Wij weten dat het voorjaar eraan komt, maar toch kunnen we – zo na de kerst – even een winterdip krijgen. Kleurige en fleurige producten in huis kunnen je net die boost geven die je nu nodig hebt. Gewoon wat van die gezellige mokken om je koffie uit te drinken. Interclusive heeft een collectie bij elkaar gezocht die energie voor 2021 geeft!
  • Ways of winter – woondecoratie van Interclusive
   Na een jaar zoals 2020 is het tIjd om jezelf te verwennen. Interclusive helpt je om deze maand een luxe en warme sfeer te creëren in huis. Blader door 26 pagina’s vol inspiratie, van woondecoratie tot lekker koken en tafelen met je geliefden deze kerst.
  • Bestek links of rechts? Inspiratie voor tafel etiquette
   Bestek links of rechts? Bestek links of rechts? Zit je ook zo te puzzelen en heb je inspiratie voor de bestek volgorde nodig? Bij veel gelegenheden gaan we uit eten:…
  • Cadeau ideeën 2020
   Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor iedereen op jouw lijst? Leuke kerstcadeautjes en ideeën voor kerstcadeaus kan je dit jaar vinden bij Interclusive. Luxe cadeauverpakking is ook mogelijk zodat je het perfecte cadeau kan geven.
  • Hoe stel je een tapas borrelplank samen?
   inspiratie nodig voor de komende feestdagen? Doe nu ideeën op voor je tapas borrelplank! Door Corona zitten we momenteel meer thuis dan dat we normaliter gewend zijn. We hoeven de…
  • Maak je huis winterklaar met deze woondecoratie
   Herfst wordt winter… pimp je interieur met deze 6 woondecoratie tips! Nu de dagen korter worden en de nachten langer, wordt het (nog) belangrijker om van je huis een warm…