Ashleigh & Burwood Geurstokjes
Inspiratie

Oei, wat is mijn geur? Geurengids vind je hier!

Geuren in huis geven sfeer. Je loopt een huis binnen en er komt een hele aangename geur je tegemoet: het geeft gelijk een warm, welkom en behaaglijk gevoel. Meestal wordt dit veroorzaakt door een geurolie in een diffuser. Het zoeken van de juiste geur kan je doen aan de hand van de geurengids van Interclusive! Creër de juiste sfeer dat bij jou past!

Lees verder »
pasen
Inspiratie

Paasbrunch inspiratie

Paasbrunch of paasontbijt…. doe hier je inspiratie op om er een vrolijk feest van te maken! Pasen, vrije dagen en een feest met tradities en

Lees verder »
interieurmatch
Inspiratie

Oei, wat is mijn kleur? Kleurinspiratie voor jouw interieur doe je hier!

KLeuren geven sfeer, maar kleuren zeggen ook iets over jou. Kleur doet ook iets met je! Soms hebben wij wat kleurinspiratie nodig om de juiste sfeer in huis te halen. Voor sommige gaat het om warme diepe kleuren en voor andere om frisse geel, hemelsblauw, appeltjesgroen of diepzwart. Op deze pagina kan je kleurinspiratie op doen dus kijk gerust verder!

Lees verder »
pip studio servies
Inspiratie

Inspiratie! Hoe haal ik energie in huis voor 2021?

Wij weten dat het voorjaar eraan komt, maar toch kunnen we – zo na de kerst – even een winterdip krijgen. Kleurige en fleurige producten in huis kunnen je net die boost geven die je nu nodig hebt. Gewoon wat van die gezellige mokken om je koffie uit te drinken. Interclusive heeft een collectie bij elkaar gezocht die energie voor 2021 geeft!

Lees verder »
winterinspiratie
Inspiratie

Ways of winter – woondecoratie van Interclusive

Na een jaar zoals 2020 is het tIjd om jezelf te verwennen. Interclusive helpt je om deze maand een luxe en warme sfeer te creëren in huis. Blader door 26 pagina’s vol inspiratie, van woondecoratie tot lekker koken en tafelen met je geliefden deze kerst.

Lees verder »
kerstcadeaus
Inspiratie

Cadeau ideeën 2020

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor iedereen op jouw lijst? Leuke kerstcadeautjes en ideeën voor kerstcadeaus kan je dit jaar vinden bij Interclusive. Luxe cadeauverpakking is ook mogelijk zodat je het perfecte cadeau kan geven.

Lees verder »