Waarom wij opzoek gaan naar exclusieve brands en merken

Wij willen worden erkend als de meest inspirerende en exclusiefste webwinkel die net wat verder gaat voor zijn klanten. We streven naar het bieden van een geweldige webwinkel ervaring, willen iedere keer opnieuw de eerste keus van de klant zijn en zijn toegewijd aan de consument.

 

Ons doel is om mensen te helpen hun unieke plek te creëren thuis, waar ze zich tevreden en ontspannen voelen en zodoende voor een betere levensstijl zorgen.

Exclusief

Exclusieve producten, merken en assortimenten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;

Klant centraal

Uitstekende klantenservice;

Loyaal

Klantenbinding, wederzijds respect en vertrouwen;

Eerlijk

Geen prijzenoorlog maar service en kwaliteit.

Wine & dine

Laguiole Style de Vie

jonge, dynamische groothandel binnen de branche koken en tafelen

Een prachtige collectie met betaalbare en toch luxueuze producten. De collectie bestaat uit o.a. kaasmessen, kurkentrekkers, broodmessen, botermessen en koksmessen.

Pip Studio

Happy products for Happy people

Wij kennen allemaal de mix en match collecties van Pip Studio die variëren van porselein tot behang tot beachware tot badtextiel! De studio van Pip maakt alledaagse producten, vooral dingen die ze niet naar eigen smaak kan vinden. Haar oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde ontwerpen zorgen ervoor dat haar producten gegarandeerd een sprankeling brengen in het dagelijks leven. Deze ontwerpvisie wordt verwoord in het motto van Pip Studio: Happy products for happy people.

Love & live fragrance

Ashleigh and Burwood

passie voor geur sinds 1993

Ashleigh & Burwood delen hun passie voor geuren sinds 1993. Vader en zoon John en Andrew Nettleton begonnen met de productie vanaf de keukentafel van het gezin en vormden een Engels boetiekbedrijf met familiale kernwaarden: familie, geur, kwaliteit en creativiteit. Hun reis heeft ze veel geleerd over geuren, die ze hebben gebruikt om hun collectie hoogwaardige geuren samen te stellen, allemaal gemaakt in Engeland. Elk van hun producten is vakkundig ontworpen en straalt hun innovatie en creativiteit uit, met de hoogste kwaliteit.

Previous slide
Next slide

Me & Mats

Say you care!

Het merk Me & Mats is ontstaan nadat oprichter Astrid van der Hoeven haar zoon Mats verloor, slechts een half uur na zijn geboorte. Na een periode van intens verdriet realiseerde Astrid zich dat die 30 liefdevolle, overweldigende minuten met Mats misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren en heeft ze het haar missie gemaakt om jou (en velen met jou) aan te moedigen om je dierbaren te koesteren.  SAY YOU CARE vraagt om meer dan alleen een mooi cadeau, het moet een ware belevenis zijn en dat is precies wat de ME & MATS cadeaus zijn. Alle producten van Me & Mats zijn ingepakt door geweldige mensen, die weliswaar een beperking hebben, maar die barsten van liefde, trots en talent. Dat maakt de producten van Me & Mats nog mooier

Warm & cozy 

Interleer Exclusief

Handmatig selecteren van bijzondere, unieke en superieure huiden

Interleer contentreet zich op het handmatige selecteren van bijzondere en unieke huiden, schapenvachten, kussens, spreien en meer voor de interieur. Maatwerk staat voorop bij Interleer, met de mogelijkheid om uw eigen koeienhuid of schapenvacht karpet te ontwerpen.  

Previous slide
Next slide