• webshop woon decoratie

  Retour informatie

  Toch niet tevreden over de woonaccessoires die u heeft besteld? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd!

  Het retourneren van uw woonaccessoires is bij ons simpel en eenvoudig. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw woonaccessoires retour te sturen. Uiteraard krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

  Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden.

  Producten uit de SALE kunnen niet geretourneerd worden.

  Bestelling buiten Nederland kunnen niet geretourneerd worden. Mocht u ontevreden zijn met uw bestelling wordt er naar een andere oplossing gezocht.

  Tip: Bewaar uw verzendbewijs. Daarmee kunnen we de verzending traceren als er iets misgaat.

  Wilt u een retourzending aanmelden en hiermee gebruik maken van het herroepingsrecht? Vraag via het e-mailadres info@interclusive.nl een retourformulier aan. Vermeld hierbij ook altijd uw ordernummer. Zo kunnen wij snel schakelen. Als u het retourformulier heeft ontvangen, kunt u deze invullen en bijvoegen bij de retourzending. Naar aanmelding van de retourzending zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  De retourzending mag naar onderstaand adres toegestuurd worden:

  Interclusive
  Jupiter 65
  2685 LV Poeldijk
  info@interclusive.nl