• webshop woon decoratie

  Levertijd en verzendkosten

  We begrijpen als geen ander hoe belangrijk een snelle levering is!
  Binnen 24 uur is uw product op weg naar u!

  Doordat wij de meeste producten op voorraad hebben, kunnen wij ieder soort woonaccessoires snel leveren. Bij Interclusive.nl zijn er geen verborgen kosten voor een snelle levering, maar hanteren wij een standaard gratis spoedlevering. Wij geven het pakketje binnen 24 uur mee met de postbode. Over het algemeen zal de aflevering na versturen,  de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Uiteraard doen wij er alles aan om deze beloofde levertijd waar te maken. Soms komt het voor dat er een langere levertijd geldt. Wij stellen u hier dan altijd van op de hoogte!

  Wij verzenden de luxe woonaccessoires naar veel diverse landen. Denk hierbij natuurlijk aan Nederland en België, maar ook Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk.

  De verzendkosten in Nederland zijn gratis vanaf een besteding van €75. De verzending vindt plaats via een postbode of pakketbezorger van PostNL. Als wij uw pakket op de bus doen, ontvangt u van ons een e-mail met een track & trace code. Zo kunt u zelf uw pakket volgen tijdens transport en in de gaten houden hoe laat u uw pakket kunt verwachten. Mocht u dit orderbedrag niet halen, bedraagt de verzending €7,50. Voor pakketten richting België, Duitsland en Luxemburg bedraagt de verzendkosten €12,10

  Voor de volgende landen geldt een bezorgtermijn van ongeveer 3 werkdagen en €15,95 verzendkosten:

  • Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland)
  • Frankrijk (incl. Corsica en Monaco)
  • Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad)
  • Oostenrijk
  • Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden)
  • Verenigd Koninkrijk
  • Zweden

  Voor de volgende landen geldt een bezorgtermijn van ongeveer 5 werkdagen en verzendkosten van € 25,00.

  Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.

  Voor de volgende landen geldt een bezorgtermijn van ongeveer 5 tot 10 werkdagen en verzendkosten van  €42,35 pakket met traceercode:

  • Wereldwijd

  Voor alle pakketten verzonden zonder traceercode is het risico geheel voor u. Wij kunnen helaas het moment van aflevering niet garanderen.