• webshop woon decoratie

  Over ons

  De dag met het goudenrandje

  Ben je er ook zo aan toe om van je huis een echt thuis te maken? Dat als je van een drukke dag werken thuiskomt de deur opendoet en de sfeer van ontspannenheid en luxe je tegemoet komt. Dat herkennen wij heel goed in het drukke leven van nu en daarom zijn wij gestart met interclusive.nl.

  Het verhaal gaat wel een paar jaar terug. Het begon allemaal in 2004 met Interleer Exclusief. Hierbij gingen we onder meer voor warmte, zachtheid en duurzaamheid vertaalt in een exclusieve en bijzondere collectie van leer, huiden en (imitatie) bont.

  Door de jaren heen hebben wij onze kennis en expertise uitgebreid door samen te werken met interieur architecten en ontwerpers. Hierdoor hebben wij onze stempel kunnen drukken en/of een exclusief accent kunnen toevoegen op diverse projecten. Of het nu ging om een hotel, woning of een kantoor wij draaiden er onze hand niet voor om en gingen overal met veel enthousiasme in. 

  Met een groeiende passie voor alles wat gezellig, luxe, mooi en exclusief is, slaat Interleer Exlusief een nieuwe weg in en wordt Interclusive.

  Welkom bij de webshop van Interclusive! Wij brengen luxe en mooie artikelen van de hele wereld naar u thuis.

  Interclusive helpt mensen – (speciaal degene met een drukke levensstijl) om van hun huis hun eigen unieke en gezellige plaats te maken.
  Wij geloven dat comfortabel en tevreden zijn thuis belangrijke invloed heeft op uw levenskwaliteit en prestaties in het leven. Door deze details in de vorm van woondecoratie toe te voegen aan uw interieur bent u blij en ontspannen in uw eigen thuis.

  Kijk rond en geniet gerust van ons assortiment van unieke, hoogwaardige producten en merken die met liefde en zorg geselecteerd zijn van over de hele wereld. Het team bij Interclusive heeft een oog voor kwaliteit. Wij zorgen er bovendien voor dat onze producten praktisch en waardevol zijn.

  Heb je vragen en/of opmerkingen? Wij van interclusive.nl zitten voor uw klaar! 

  luxe woondecoratie