• webshop woon decoratie

    Vloerkleden dierenhuid

    Met onze vloerkleden van dierenhuid maak je jouw interieur tot een sfeervolle plek. De verschillende huiden komen elk met hun eigen verhaal en maken jouw interieur helemaal af.

    Vloerkleden (van huiden) zorgen ervoor dat ruimtes afgebakend worden. Wanneer er in de goede vorm, afmeting en kleur een vloerkleed wordt geplaatst, ontstaat er een eenheid…. Interclusive heeft meer dan 16 jaar ervaring in het importeren en handelen in koeienhuiden en alleen de meest exclusieve huiden worden geselecteerd.

    Luxe koeienhuiden, soepel en zeer geschikt voor stofferingen. Omdat het een natuurlijk product is heeft iedere koeienhuid zijn eigen karakteristieken, afmetingen en patronen. Interclusive ziet dit als onderdeel van de schoonheid en het unieke karakter van dit zuivere product.  Onze schapenvacht patchworkkleden zijn vervaardigd uit vierkante (35×35 cm) stukken IJslands vacht. Door de stukken aan elkaar te stikken ontstaat een mooi weelderig kleed. De langharige haren van IJslandse schapen zijn bovendien heerlijk zacht en dus zeer geschikt als vloerkleed.

    Zoekt u een speciaal vloerkleed van dierenhuid voor uw interieur? Stuur dan een email naar info@interclusive.nl en wij zullen voor u op zoek gaan!