Paasbrunch of paasontbijt.... doe hier je inspiratie op om er een vrolijk feest van te maken!

pasen
pasen

Pasen, vrije dagen en een feest met tradities en gebruiken. Hierbij kan een paasontbijt natuurlijk niet aan ontbreken. Dek de tafel eens extra vrolijk, haal verse croissantjes in huis en geniet van het zonnetje, dat hopelijk zal gaan schijnen! Hierbij een paar voorstellen van Interclusive hoe je dit jaar er een echt feest van kan maken!

Paastip 1 - Kommen voor een vrolijk ontbijt

Een paasontbijt of Paasbrunch mag niet ontbreken tijdens Pasen. Fleur je Paastafel op en haal de lente in huis met deze prachtige, felgekleurde kommen van Interclusive. Stop de kommen vol met paaseitjes, eieren of ander lekkers en geniet!

paseb

Paastip 2 - Chocoladekom: een eye catcher!

Zoek je iets spectaculairs, leuk en makkelijk om te maken en bovendien waanzinnig lekker? Kijk dan niet verder! De buitenkant van deze paaskom is gemaakt van coco pops. In de kom is een romige cheesecake verstopt. Er bovenop rust een royale laag slagroom en chocoladesaus. De paaseitjes zorgen voor de finishing easter touch! Smakelijk!

recept voor paasontbijt

Paastip 3 - Theekopjes van Pip studio

Met het prachtige motief van bloemen en vogels zijn deze kleurrijke mokken het perfecte middel om je s`ochtends wakker te maken. Je thee zal nog beter smaken in zo`n mooie kop en is tevens een fantastische toevoeging voor je paasontbijt.

inspiratie voor pasen

Paastip 4 - Plantaardige handzeep

Bij Pasen hoort een fijne sfeer, zoals bij elk feest. Deze feestelijke handzeep heeft een opgewekte uitstraling en een frisse, lenteachtige geur van pamplemousse, patchouli en watermeloen. De ideale toevoeging voor jouw Paasfeest!

paseb

Paastip 5 - Zachte sierkussens van Pip Studio

Maak jouw huis Paasklaar met deze fleurige kussens. Zie het als mooie paasdecoratie om jouw thuis op te fleuren. Breng iets nieuws in je huis en zorg voor vrolijke lentekleuren met deze sfeervolle kussens!

huis voor pasen

Paas tip 6 - Vegan geurkaarsen

Een aangename geur zorgt voor een fijne paassfeer. Haal de frisse geuren van pamplemousse, patchouli en watermeloen in je kamer. Dit kaarsje mag niet ontbreken tijdens Pasen en is de ideale Paasdecoratie!

ondek meer van dezepaas hema bij Interclusive

Paasgeur in huis

Kies de juiste geurolie voor dit speciaal weekend!

Een geurlamp in huis is van alle tijden, en je koopt éénmalig een mooie geurolielamp die in je interieur past…. als je een lamp met een lenteachtige kleur kiest dan heb je een aangenaam geurende eyecatcher in huis, die vervelende luchtjes wegneemt én veiligheid biedt…. Daarna kies je een geurolie om in de lamp te kiepen. Kies een wintersegeur en vul je huis met heerlijke aromas die gedachten van de winter oproepen! Lees precies hoe een geurolielamp werkt hier.

shop voor pasen bij Interclusive