• webshop woon decoratie

  Geurolie in huis is van alle tijden

  Hoe ver je ook teruggaat in de tijd, geurolie is er in wat voor vorm dan ook, altijd geweest. Dat een dergelijk product de tand des tijds doorstaat, zegt iets over het bestaansrecht van dit product … en daar is een reden voor.

  Geuren in huis

  De mens is een sociaal dier en voor de meeste geldt dan ook dat ze ergens bij willen horen óf zelf een gemeenschap creëren. In feite doe je dat ook in je eigen woning. Je wilt het voor jezelf en je huisgenoten gezellig maken. Een warm nest vormen, waar mensen zich prettig en veilig voelen. Geur is essentieel voor dit gevoel. Hoe belangrijk dit gevoel is, wordt door de corona-tijd nog maar eens benadrukt.

  Wellicht zit je thuis (te werken), heb je gezinsleden en/of huisdieren en krijg je ook nog eens geoorloofd bezoek. Dan is frisse lucht binnen halen een eerste vereiste, maar je krijgt vaak niet alle geuren weg. Een geurolielamp kan dat wel én ‘vervangt’ het voor een aangename geur. Een geur die het prettige en veilige gevoel kan benadrukken.

  Waarom een geurolie lamp?

  Nu kan je overal geurkaarsen of oliegeurbranders aansteken, maar met kinderen en huisdieren is dat vaak geen aanrader. Bovendien moet je dan de geuren op elkaar afstemmen om geen geurenmix te krijgen. Dat doet het menselijk geurorgaan meestal geen goed.

  Een betere én veiligere optie is een geurolie lamp. Zo kan de geurolielamp een sieraad in huis zijn, het aangename huislijke gevoel benadrukken en filtert bovendien minder prettige luchtjes uit je woning. Mooi, praktisch en met de juiste geur sfeerbepalend!

  Hoe werkt het?

  Je koopt éénmalig een mooie geurolielamp die in je interieur past. Daarna ga je op zoek naar een lekkere geurolie.  Deze doe je in de lamp en je steekt de vuursteen, aan het uiteinde van de lont, aan. Die laat je 2 minuten ‘fakkelen’, dan blaas je hem uit en schuift de veilige beschermende dop over de vuursteen.

  Daarmee heb je een aangenaam geurende eyecatcher in huis, die vervelende luchtjes wegneemt én veiligheid biedt tegen de grijpgrage handjes en pootjes. Een bijkomend voordeel van de Ashleigh & Burwood geurolie is dat deze olie een stof bevat die identiek is aan de handgel zoals je deze overal aantreft tegen de verspreiding van corona. Waarom zou jij ook niet zo’n eyecatcher inclusief heerlijke geur in je woonkamer willen hebben?


  shop geurolie lamp en geurolie


  lees meer over geurlampen en covid-19