INTERCLUSIVE – LUXE WOONACCESSORIES VOOR THUIS – GAAT VAN START

Luxe winkelen kan nu vanuit huis met Interclusive

17 november 2020

Interclusive (toen Interleer Exclusief) begon in 2004 met het importeren van exclusief en bijzonder leer en huid. Door de jaren werkte Interleer met interieurarchitecten en ontwerpers en drukte een stempel op vele projecten. Nu, eind 2020 is Interleer INTERCLUSIVE geworden. Op de nieuwe webshop kunnen producten van Interleer, samen met andere luxe woonbrands vanuit huis worden besteld.

Waarom Interclusive?

Bij Interclusive geloven ze dat door toevoeging van style en comfort aan het interieur, levenskwaliteit en prestatie verbeterd wordt. Tegenwoordig – sinds corona – zijn mensen veel thuis, en dat moet prettig voelen; een knusse en gezellig plek waar je het liefst bent.

Met deze visie, verzamelt Interclusive een unieke, hoogwaardige collectie van luxe artikelen, van zacht textiel zoals (vloer)kleden en kussens, tot producten voor luchtverfrissing, borrelen, koken en tafelen. De insteek van Interclusive is dat hun artikelen en brands exclusief moeten zijn maar wel voor een eerlijke prijs. Producten en brands zijn met zorg geselecteerd van over de hele wereld.

Boetiek (web)winkelen

Interclusive presenteert hun prachtige collecties door middel van een luxe webshop. Warmte en splendeur straalt uit in de paginas van de Interclusive shop. Vergelijk het met fysiek winkelen – je stapt een gemiddelde winkel in, en vervolgens loop je een boetiek binnen, of een brandstore. Het verschil overkomt je – de luxe, topkwaliteit uitstraling. Dat vind je dus ook bij de webshop van Interclusive.

De service op de webshop is ook te vergelijken met een hoog segment woonwinkel. Bijzondere persoonlijke, luxe gift-wrapping en ervoor zorgen dat een pakje op tijd aankomt voor een gelegenheid , om een paar voorbeelden te noemen.

Tijden veranderen, winkelen ook

Interclusive is niet begonnen vanwege corona maar merkt wel sinds de pandemie dat er meer aanvraag is van online woon artikelen. Het streven van Interclusive is om mensen in deze tijden te helpen om een thuis van hun huis te maken; plezier te hebben van de kleine dingen in het leven, elke dag weer.  Bij Interclusive noemen ze dat een  ‘’ dag met het goudenrandje’.

———————————————————-Einde persbericht —————————————————

Noot voor de redactie:

Contact: Philippa Suurmond

Interclusive

Jupiter 65

2685 PV Poeldijk

Tel: 0611929351

Email: philippa@interclusive.nl