• webshop woon decoratie

  Energie voor 2021

  Ook een beetje last van de winterdip, wil je bij voorkeur de dekens nog eens over je heen trekken en zit je te wachten op dat heerlijke voorjaarszonnetje? Dan is het goed te weten dat we op 21 december 2020 weer de kortste dag van het jaar achter de rug hebben en de dagen alweer aan het lengen zijn. Iets anders dat je weer nieuwe energie kan geven zijn kleurige en fleurige producten. Producten die, door het patroon, materiaal en kleurgebruik een glimlach op je gezicht kunnen toveren, wie wil dat niet?

  Uit die winterdepressie

  Het klinkt zo deprimerend, maar het is nu eenmaal een gegeven dat nogal wat mensen gedurende de koude donkere maanden, langzaam maar zeker in een winterdepressie geraken. Hoe langer het duurt, hoe dieper de winterdip wordt. Nu kan je naar de huisarts gaan en soms is dat ook de beste optie. Echter, als de gedachten aan het voorjaar en de vrolijke kleuren in de natuur je ook een beetje uit die winterdip kunnen halen, dan heb ik tips voor je.

  Januari is de maand dat de eerste kleurige plantjes boven de grond komen, maar PIP Studio heeft ook van die ontspruitende kleuren op de koppen, mokken, kussens etc. Wetende dat het voorjaar er aan komt, kunnen deze producten je een boost geven. Gewoon wat van die gezellige mokken om je koffie uit te drinken. Interclusive is de collectie aan het uitbreiden en ons eigen team wordt er ook helemaal vrolijk van. We willen dit graag met je delen.

  Nieuwe energie

  Zo aan het eind van een voor veel mensen troosteloos 2020, is het tijd voor nieuwe energie. De winterdipjas uitdoen en het land dat langzaam weer aan het opwarmen is, binnenhalen. Haal een keer diep adem, omring je met positiviteit en dat kan op allerlei manieren. Leuke mensen die de mondhoeken opwaarts hebben, lekkere muziek die het voorjaar inluiden en spullen om je heen die je vrolijk maken.

  Persoonlijk word ik vrolijk van de PIP Studio producten en ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben. Ik introduceer de spullen dan ook graag bij je en hoop dat het je hetzelfde gevoel geeft als het mij geeft. Mooie, met aandacht vormgegeven producten, in heldere kleuren. Zeg eens eerlijk … kijk er naar en daar kan je toch niet anders dan vrolijk van worden?


  shop kleurige en fleurige producten

  pip studio servies
  pip studio servies