• webshop woon decoratie

    Recept voor knapperige granola met mango en noten

    Ingredienten voor de Knapperige granola met mango en noten

     

    Het maakt ca. 15-20 porties

    • 360 g havermout
    • 1 theelepel speculaaskruiden
    • 25 g zonnebloempitten
    • 35 g kokosreepjes of gedroogde kokos
    • 90 g rauwe ongezouten gemengde noten
    • 90 g kokosolie
    • 120 g ahornsiroop
    • 100 g Gedroogde mango of abrikozen

    Houdbaar voor 2 weken in een afgesloten verpakking

    Bereiding van de granola

    Verwarm de oven voor op 125 ° C. Bekleed een grote ovenschaal met bakpapier en zet opzij.

    Smelt de kokosolie en ahornsiroop in een pan op een lage hitte.

    Hak de noten grof en meng de havermout ,speculaaskruiden, zonnebloempitten, kokos en noten in een grote kom. Giet de kokosolie en esdoornsiroop eroverheen en roer goed.

    Verdeel het granola-mengsel gelijkmatig over de bodem van de ovenschaal. Bak 35-40 minuten in de voorverwarmde oven. Schep het elke 6 minuten om, zodat de granola gelijkmatig kookt. De granola zou goudbruin moeten zijn aan het einde van de kooktijd.

    Haal de bakplaat uit de oven en laat de granola staan. Hak ondertussen de gedroogde mango grof. Als de granola koel is, meng de gedroogde mango er dan door.

    Lekker met yoghurt!

    Eet smakelijk!

    Maak van het ontbijt een feest met deze producten:


    Vrolijk servies

    winterdip
    nieuwe energie