• webshop woon decoratie

  Ga ochtendhumeur tegen met vrolijk servies

  Zie jij ook zo tegen de donkere ochtenden op? Dan zorgt een lekker ontbijt met dit kleurrijke, sfeervolle servies dat je binnen no time je bed uitstapt.

  Onbewust beïnvloeden kleuren je hersenen, humeur en emoties. 

  Tot een paar weken geleden kreunde ik elke ochtend toen de wekker ging. Mijn donkere kamer gaf de indruk dat het middernacht was. Het bed was warm en de kamer was koud. De regen tikte tegen de pannen. Na een paar keer op snooze te hebben gedrukt was het weer zover: het was te laat en het werd weer racen. Eenmaal onderweg propte ik een mueslireep naar binnen en wist ik één ding zeker: voortaan zou het opstaan anders gaan.

  Maar dat bleek een uitdaging: de kou en duisternis gingen niet weg. Snooze bleek te verleidelijk. Er moest drastisch iets veranderen. Opeens wist ik het: ik zou uit mijn bed gelokt moeten worden. Met een lekker ontbijt waar ik naar vooruit zou kijken.

  Onbewust beïnvloeden kleuren je emoties

  En of dat werkte: ik hoorde niet alleen de wekker gaan, maar ook mijn maag knorren. Binnen no time zat ik aan de eettafel van een lekkere, warme pannenkoek en zelfgemaakte granola te smullen met een kop dampende thee. Maar misschien was deze ervaring wel zo fijn omdat het servies dat ik gebruikte mijn dag een positieve start gaf. Het servies dat ik gebruikte had een vriendin me gegeven. Het bevat kleurrijke kopjes, bestek, borden en kommen met de leukste, originele patronen. Klik hier om ook zulk leuk servies te kopen.

   


  recept voor knapperige granola


  shop pip studio servies

  pip studio sale
  Serviesset,