• webshop woon decoratie

  Uit eten gaan? Wij gaan thuis uit eten!

  Vaak kiezen mensen ervoor om met de feestdagen uit eten te gaan. Helaas zal het dit jaar niet of alleen beperkt mogelijk zijn om uit eten te gaan. Uit eten gaan? Wij gaan  thuis uit eten!

  Uit eten met de feestdagen

  Veel mensen kiezen ervoor om tijdens de feestdagen buitenshuis te eten. Niet zo gek, want dan heb je er verder geen werk aan en eet je vaak iets wat je thuis misschien niet zo snel zou maken. Een beetje extra luxe waar veel mensen volop van genieten. In de meeste gevallen wordt dit gecombineerd met een etentje thuis met het gezin, familie of vrienden.

  Uit eten gaan? Wij gaan  thuis uit eten!

  Zoals het met alles gaat lopen dingen dit jaar net iets anders. Uiteten gaan zal misschien niet mogelijk zijn of alleen beperkt. Gelukkig hoef je de sfeer van het uit eten gaan niet helemaal te missen. Kies er alleen voor om thuis uit eten te gaan. Begin met het sfeervol dekken van de tafel, kleed je feestelijk aan en je bent klaar om in eigen huis te genieten van een luxe feestmaaltijd.

  Sfeervol tafel dekken

  Als je thuis blijft wil je de sfeer van een restaurant zo goed mogelijk nabootsen. Hiervoor is het belangrijk om je te verdiepen in de bestek etiquette. Daar maken ze in een restaurant ook gebruik van en het is een kleine moeite met een groot verschil. Als je bestek op een bepaalde manier op tafel legt dan creëer je daarmee direct een chique uitstraling.

  Dat lijkt misschien heel ingewikkeld, maar gelukkig zijn er tal van filmpjes waar precies uitgelegd wordt hoe je bestek op tafel moet leggen. Op die manier weet je of bestek links of rechts moet liggen en vooral: in welke volgorde.

  Naast de bestek etiquette is het belangrijk om rekening te houden met het gebruik van het juiste servies en glazen. Daarvoor heb je ook een speciale etiquette om het restaurant gevoel zo goed als mogelijk na te bootsen.

  Ben je nog op zoek naar leuk bestek? Hier kun je bestek kopen 24-delig, zodat je het hele gezin in stijl kan eten.  


  tafeletiquette – inspiratie & tips

  Uit eten met Kerst 2020
  uit eten gaan?

  koop bestek