• webshop woon decoratie

  Woondecoratie om van jouw huis een thuis te maken

  Een afspraak met vrienden, de hele week werken, een verplicht tandartsbezoekje, de verjaardag van je nicht. Je agenda is zo gevuld met allerlei activiteiten. Het is daarom extra belangrijk dat je een plek hebt waar je tot rust kan komen. Wij willen je graag helpen bij het thuis maken van jouw huis met onze woondecoratie.

  Een heerlijke geur in huis

  De deur opendoen en een heerlijke frisse of juist misschien wel een zoete geur komt je al tegemoet. Dat geeft gelijk een gevoel van welkom. Met onze geurlampen van Ashleigh & Burwood parfumeer je niet alleen je huis tot een thuis, maar kies je ook echt voor kwaliteit en een eyecatcher

  Borrelplanken voor de echte levensgenieter

  Een avondje thuis op de bank met een lekker glas wijn. Daar mag natuurlijk een goed gevulde borrelplank niet bij ontbreken. Vul een houten borrelplank met diverse favoriete hapjes zoals kazen, dip, olijven, zoutstengels, kaasvlinders en verschillende soorten worsten. Klinkt goed toch?

  Vergeet de botermessen niet, anders wordt het zo’n smeerboel! 

  Een borrelplank valt natuurlijk niet helemaal onder woondecoratie, maar bij de echte levensgenieter is het niet weg te denken uit het interieur.

   

  Kussens als woondecoratie om de boel op te vrolijken

  Op een snelle en eenvoudige manier je interieur opfrissen? Gebruik sierkussens! Elke kamer met zitplek leent zich perfect voor een sierkussen. Op de bank in de woonkamer kan een decoratief kussen de hele kamer een nieuwe, frisse uitstraling geven. In de slaapkamer geven grotere kussens dat echte hotelgevoel. Decoratieve kussens kunnen hier ook samen met een plaid gebruikt worden voor een kort dutje, zodat het bed niet opnieuw opgemaakt hoeft te worden. Je kunt kussens in diverse kleuren met elkaar combineren, maar vergeet ook zeker de kussens met print niet.

  Multifunctionele spreien en plaids

  Gebruik het als dekentje op een koude winteravond of leg het ter woondecoratie neer. Er is zoveel keus dat je misschien door het bomen het bos niet meer ziet. Kies er één van mooie kwaliteit om te zorgen voor een chique uitstraling. Een sprei of plaid is zowel decoratief als functioneel. Het is een deken die je boven op het opgemaakte bed legt of kan draperen over je bank of over een mooie stoel. Ga je voor een klassieke witte sprei of voor een wat modern design? Wat je ook kiest, met een sprei geef je je slaapkamer in een mum van tijd een geheel nieuwe uitstraling en zal je het niet koud krijgen tijdens koude winternachten. Ook kan een sprei handig zijn wanneer je je twee kleinere dekbedden gebruikt op een tweepersoonsbed. Met een sprei, plaid of quilt kun je het bed in dat geval toch nog netjes en strak opmaken. Toch liever gebruiken in de woonkamer? Onmisbaar wanneer je van je huis een gezellig en warm thuis wilt maken.

  Met bovenstaande woondecoratie geef jij jouw huis direct de juiste sfeer en wordt het een thuis! Wat ga jij als eerste aanschaffen


  shop borrelplanken


  shop geurolie lamp en geurolie


  shop kussens en spreien

  geurlampen van Ashleigh & Burwood
  houten borrelplank